Drie vrachtwagens gaan door brandstichting in vlammen op

NIEUWERKERK – In Nieuwerkerk zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie vrachtwagens verwoest bij een brand. Het vuur is aangestoken, meldt Omroep Zeeland.

De brand brak rond twee uur ’s nachts uit bij een bedrijf op bedrijfsterrein De Weel. Volgens HVZeeland togen drie blusvoertuigen naar de brand, maar die konden niet voorkomen dat de vrachtwagens in vlammen opgingen. Twee waren geladen met bloembollen en glas, de derde was leeg.
Volgens de brandweer is dit weekend op Schouwen-Duiveland op meerdere plaatsen brand gesticht. Volgens Omroep Zeeland is in Noordgouwe een hooiberg in brand gestoken en aan de Oude Haven in Zierikzee een geparkeerde auto. Daar ging iets verderop ook een caravan in vlammen op.

Lees ook:Felle brand in frietwagen Nieuwerkerk!
Lees ook:Caravanbrand zorgt voor chaos in Middelburg
Lees ook:Brand legt motorzaak in Hulst in de as
Lees ook:Grote brand in restaurant Bruinisse!
Lees ook:Gewonden bij caravanbrand

1 Reacties // Reageer

One thought on “Drie vrachtwagens gaan door brandstichting in vlammen op

  1. Naimed

    Trieste lui, van andermans spullen moet je afblijven, dit soort gasten hebben nog veel te leren, hopen dat ze gepakt worden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>