Game Mania speelt het spelletje in Vlissingen…


VLISSINGEN – De nieuwe Vlissingse Game Mania-vestiging, aan deWalstraat 191, opent zaterdag 2 april om klokslag 10.00 uur de deuren. Niet te lang in bed blijven liggen is zeker de boodschap, want Game Mania trakteert de eerste 250 bezoekers op een gratis Game Mania-pakket, met gadgets.

Behalve het exclusieve Game Mania-pakket, pakt de gamespeciaalzaak uit met aanbiedingen voor diverse consoles en games. In de nieuwe Game Mania-winkel zal er ook een Try Before You Buy-corner zijn. Alle handheld- en gewone consoles kunnen hier op voorhand getest worden vooraleer je overgaat tot aankoop. Zij die de nieuwe Nintendo 3DS eerst willen testen, kunnen dus vanaf 2 april ook in Vlissingen terecht. Die 3DS zal tijdens de opening (een week na de release van de nieuwe console) ook voldoende voorradig zijn. Game Mania biedt de nieuwe console aan tegen een verlaagde prijs en bij aankoop ervan, krijg je een gratis Carry Case.

Game Mania is in trek bij spelletjesfanaten:

Lees ook:Vlissinger Michael den Boer wint bij Game Mania!
Lees ook:‘s Nachts je bed uit voor Call of Duty: Black Ops II!
Lees ook:Honderden kilo’s coke op Westkapelse Zeedijk!
Lees ook:Samenwerking tussen Het Arsenaal en de Carrousel Vlissingen!
Lees ook:Vlissingen vernieuwt jongerenbeleid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>