Zep Dôme voor internationale en lokale toppers!


MIDDELBURG – Medio mei 2011 opent op Zep Middelburg de nieuwe attractie Zep Dôme. Zep Dôme is de naam voor de attractie eerder aangeduid als Music Hal; een multifunctionele evenementenhal dat een podium zal bieden aan nationale en internationale artiesten.

Te denken valt aan bands en dance artists, maar eveneens beurzen en congressen staan in de planning. Ook open podia voor regionale en startende artiesten zal een onderdeel worden van de programmering. ZEP Dôme zal goed kijken en luisteren naar de behoefte van de omgeving en deze hier ook in betrekken. De zaal biedt ruimte aan circa 2000 tot 2500 personen en moet met een unieke lichtshow een spectaculaire toevoeging zijn op het huidige aanbod van locaties in de regio. De Zep Dôme wordt geëxploiteerd door Dhr. J. Bruinsma, horeca ondernemer en eigenaar van 8 KFC’s in Nederland, in samenwerking met Dhr F. Lievens, exploitant van het Scheldetheater in Terneuzen. Bron: ZEP.

Ook lokale en provinciale toppers zijn welkom in Zep Dôme:

Lees ook:Website Makelpunt Middelburg brengt ruimtevragers en aanbod bij elkaar!
Lees ook:Grote namen in nieuwe grote zaal CineCity!
Lees ook:Makelpunt-Walcheren: vraag en aanbod accommodaties!
Lees ook:Jumper Jumper wint publieksprijs Middelburgse kermis!
Lees ook:Uitbreiding CineCity!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>