Klagen over truckende tracktoren


MIDDELBURG – Ook Zeeuwse weggebruikers klagen steen en been over de zogenoemde truckende tracktoren. In Middelburg zijn die bijvoorbeeld in gebruik bij de bouw van het nieuwe winkelcentrum in de Stromenwijk (foto).

Vaak vervoeren ze voor weinig geld lading dat normaal gesproken in een vrachtwagen zou zitten.Ze zorgen voor vertragingen, onveilige verkeerssituatie en maken de echte chauffeurs woedend, omdat die werk zien verdwijnen. Regelmatig zitten er minderjarige boerenzonen achter het stuur van zo’n tractor!

Zo’n tractor is bijna overal voor te gebruiken!

Lees ook:Wat doet u tijdens deze tropische dag?
Lees ook:Woensdag tropisch warm!?!
Lees ook:Zeeland viert de zomer!
Lees ook:Vrouw van haar brommer gereden!
Lees ook:Stroomstoring Yara kost miljoenen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>