Tence Uitzendbureau verder als Inzetbureau

MIDDELBURG – Tence is actief in heel Nederland. Ook op strategische plaatsen in Zeeland zijn er vestigingen. Die zijn te vinden in Middelburg, Goes, Terneuzen en Hulst. Bij Tence is een belangrijke verandering merkbaar: Het uitzendbureau is vandaag de dag een inzetbureau.

Tence Uitzendbureau is veranderd naar Tence Inzetbureau en richt zich niet zo zeer op uitzendkrachten, maar juist op flexcollega’s. Deze naam geeft beter aan hoe belangrijk Tence zijn werknemers vindt.  De flexcollega’s staan voorop en de inzet van flexcollega’s is van groot belang voor de werkgevers.

Hebben Zeeuwse werkgevers voor een kortere of langere periode extra werknemers nodig? Dan is voor hen uitzenden, of zoals Tence het zegt: Inzetten, een uitkomst.

De juiste flexcollega

Tence gaat op zoek naar de juiste flexcollega binnen de afgesproken tijd. De flexcollega gaat bij de opdrachtgever aan de slag en is bij Tence in dienst.

Veel Zeeuwse ondernemers kennen inmiddels de voordelen: ze hebben snel een geschikte medewerker; besparen veel tijd en geld, zoals wervings- en administratiekosten, lopen geen risico bij ziekte en No cure, no pay.

Groot netwerk

Ook in Zeeland is Tence een begrip. Ze weten bij Tence wie ze zijn: een professioneel, ondernemend en oplossingsgericht bureau.  Tence Inzetbureau heeft een groot netwerk met verschillende bedrijven.

De vacatures van Tence zijn vooral gericht op de branches productie, logistiek en facilitaire dienstverlening.

Mede dankzij de havens van Vlissingen-Oost en Terneuzen is er regelmatig leuk werk beschikbaar. En eveneens op andere plekken in het Zeeuwse kan er prettig gewerkt worden. Bijvoorbeeld in de visserijbranche in Yerseke, of bij productiebedrijven die gerelateerd zijn aan de land- en tuinbouw. Verder is de toeristische sector omvangrijk in Zeeland en ook daar zijn leuke banen. De provincie kent meerdere transportbedrijven en er zijn op- en overslagmogelijkheden. Ook daar kunnen ze regelmatig flexcollega’s gebruiken.

Zeeuwse vestigingen

De Tence-vestigingen zijn aan de Lange Geere 12 in Middelburg, telefoon: 0118-629658; Opril Grote Markt 12 in Goes,  telefoon: 0113-230976 ;  Axelsestraat 1 in Terneuzen, telefoon: 0115-695538   en   Vismarkt 10 in Hulst, telefoon: 0114-370210.    Website: www.tence.nl

Links

Logistiek – nieuwe pagina later toevoegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>