Zeeuws Statenlid Robesin veroozaakt nationale politieke rel!


MIDDELBURG – Statenlid Johan Robesin van de partij voor Zeeland is de Pietje Bel van de provinciale politiek, maar nu heeft hij ook voor opschudding gezorgd in de Tweede Kamer!

Robinsin heeft onlangs eens gezellig gekeuveld met premier Mark Rutte en die andere politieke rebel Geert Wilders. De rellende Zeeuw wil bij de Eerste Kamerverkiezing op 23 mei zijn stem aan een regeringspartij geven en niet aan Onafhankelijke Senaatsfractie (OSF). Dat is verkeerd gevallen bij andere politici. Bronnen melden dat Job Cohen zich bijna in zijn thee heeft verslikt toen hij het nieuws hoorde. Cohen heeft een eigen dwarsliggersclub met andere politieke partijen en die willen dat Rutte op hun matje verschijnt. Een gewoon debat krijgt de voormalige baas van Amsterdam niet voor elkaar, dus zet hij in op een spoeddebat. De laatste keer dat Robesin pikant in het nieuws verscheen, speelde zijn middelvinger de hoofdrol. Het Statenlid heeft een tijdje geleden kwaad zijn middelvinger opgestoken naar collega Leen Harpe van GroenLinks. Dat gebeurde tijdens een debat over Waterdunen in Provinciale Staten

Lees ook:Onbeschoft! Statenlid Johan Robesin steekt middelvinger op
Lees ook:Rutte moet zich er vanmiddag uitkletsen in kwestie Robesin
Lees ook:Robesin ergert zich groen en geel aan spoeddebat!
Lees ook:Grote kwal gespot in Vrouwenpolder: Het is niet Johan Robesin!
Lees ook:Theeleut Job Cohen duikt Terneuzense kroeg in!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zeeuws Statenlid Robesin veroozaakt nationale politieke rel!

  1. frank

    En zo hangt de toekomst in Nederland af van mensen die geen argumenten maar een middelvinger gebruiken naar een collega! Tot een dergelijk laag niveau is zelfs onze hoogblonde ****** niet gedaald.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>