Politiehond zet tandjes in verfkliederaar: Doet ie anders nooit hoor!!!


KORTGENE – Politie Zeeland heeft zaterdagochtend heel vroeg 3 mannen aangehouden in Kloetinge wegens het aanbrengen van grafiti op een skatebaan. Een politiehond heeft zijn tandjes gezet in één van de verfkliederaars! Doet ie anders nooit hoor!

De drie, 19 en 23 jaar oud en afkomstig uit Goes, Kapelle en Heinkenszand, waren even eerder gezien door een getuige die melding maakte bij de politie. Hierop is de politie met surveillancehonden ter plekke gegaan. De honden pakten al snel een geurspoor op van de verdachten. Twee van hen zijn aangehouden op het Noordeinde in Kloetinge. De derde verdachte had al rennend kans gezien de ‘s heer Elsdorpweg in Goes te bereiken waar hij werd aangehouden door de politie. Eén van de verdachten is door de surveillancehond gebeten waarna een arts is ingeschakeld voor medische behandeling van de man. De politie heeft een verfspuitbus in beslag genomen.

Lees ook:Inbrekende zwerver opgepakt in Kloetinge!
Lees ook:Politiehond snuffelt naar Vlissingse inbreker!
Lees ook:Politie zoekt boef met vierkant hoofd!
Lees ook:Koperdieven gepakt!
Lees ook:Inbrekers gepakt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>