Veroorzaker ongeluk rijdt door: slachtoffer in de ijskoude sloot!


OUWERKERK – Op de Vissersweg in Ouwerkerk is vrijdagavond een 41-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland in de ijskoude sloot beland nadat hij moest uitwijken voor een tegenligger.

De automobilist reed rond 20.15 uur richting Ouwerkerk toen een tegenligger recht op hem af kwam rijden. Hij ging aan de kant, raakte in de berm en belandde in de sloot. De 41-jarige man en zijn 9-jarige dochter waren hevig geschrokken maar kwamen met de schrik vrij. De veroorzaker van het ongeval was even gestopt maar daarna gelijk weer verder gereden zonder zijn/haar gegevens achter te laten. Het zou vermoedelijk gaan om een groene, lage personenauto. Deze automobilist(e) wordt verzocht zich te melden bij de politie op 0900-8844.

Lees ook:Auto crasht met lantaarnpaal!
Lees ook:Dronken automobilist de sloot in!
Lees ook:Gewonde bij crash!
Lees ook:Gewonde bij frontale botsing!
Lees ook:Belgische in slip…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>