Raar gedrag op de Zeeuwse snelweg!


MIDDELBURG – Bij de politie werd maandag rond 23.30 uur melding gedaan van een auto die op de A58 de hele weg nodig had en af en toe naast de weg belandde.

De melding werd gedaan door een andere weggebruiker die achter de betreffende auto reed en met de alarmverlichting aan het overige verkeer waarschuwde. Agenten gingen op de melding af en zagen de auto, met een snelheid van ongeveer 80 km/u, van links naar rechts rijden over beide rijbanen. Ook reed de auto diverse malen in de berm.

Omdat de bestuurder niet reageerde op een stopteken, werd de blauwe lamp op de politieauto aangezet om zo achteropkomend verkeer te waarschuwen. De automobilist reageerde nog steeds niet en bleef met een gangetje van 60 a 80 km/u doorrijden. Uiteindelijk zagen twee andere politieauto’s kans voor het voertuig uit te gaan rijden en zo de bestuurder te laten stoppen ter hoogte van Nieuw en St. Joosland. De bestuurder, een 21-jarige man uit Bergen op Zoom, is ter plaatse aangehouden. Hij was zichtbaar onder invloed, mogelijk van verdovende middelen. De man is ingesloten in Torentijd voor verder onderzoek. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Lees ook:Dronken automobiliste is rijbewijs kwijt!
Lees ook:Motorcrosser vlucht voor politie
Lees ook:Hardrijders betrapt!
Lees ook:Doorrijder na crash!
Lees ook:Dronken met zoontje in de auto!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>