“Vlissinger” Dibi toch welkom als kandidaat lijsttrekker GroenLinks!


VLISSINGEN – De commissie die er bij GroenLinks over gaat vindt “Vlissinger” Tofik Dibi te licht om lijsttrekker te worden. Ze vinden dat hij de groene kar niet kan trekken. Omdat veel leden van de partij dat liever zelf uitmaken mag Dibi toch meedoen aan een strijd met de huidige voorvrouw Jolande Sap.

Tot vrijdagavond laat leek het er op dat de in Vlissingen geboren Dibi was geweigerd en ook dat hem een spreekverbod was opgelegd. Dibi haalde gisteravond bij Nieuwsuur fel uit naar prominenten die hem zouden hebben tegengewerkt. Er zou gesteld zijn dat hij zijn plek op de kieslijst kan vergeten als hij zijn kandidatuur voor het leiderschap zou doorzetten.

Lees ook:“Vlissinger” Tofik Dibi wil macht grijpen bij GroenLinks!
Lees ook:GroenLinks zit niet te wachten op baas Tofik Dibi!
Lees ook:GroenLinks wil Tofik Dibi niet als voorman!
Lees ook:Tofik Dibi (GL): Liever op de 10e dan 2e plaats!
Lees ook:“Vlissinger” Tofik Dibi inderdaad kandidaat lijsttrekkerschap GroenLinks!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>