Dronken automobilist veroorzaakt gaslek in Oostburg!


OOSTBURG – Op de Maagdenbergweg in Oostburg is zondag omstreeks 04.45 uur een 21-jarige automobilist uit die plaats uit de bocht gevlogen. Hij reed daarbij een hoofdgaskraan kapot waardoor er een gaslek ontstond.

Een medewerker van de Delta is ter plaatse gekomen en heeft de hoofdkraan dichtgedraaid waardoor het gevaar was geweken.

De 21-jarige bestuurder is ter plaatse aangehouden, hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Op het politiebureau is zijn rijbewijs ingevorderd. Hij is na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld

Lees ook:Rijbewijs kwijt!
Lees ook:Automobilist moet rijbewijs inleveren in Oostburg!
Lees ook:Dronken op de Terneuzense weg…
Lees ook:Dronken met auto door Vlissings fietstunneltje!
Lees ook:Blaastest geweigerd: rijbewijs inleveren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>