Verdacht dubbele moord familie Schroevers dood in cel gevonden!

MIDDELBURG – Fred B. de 29-jarige verdachte van de dubbele moord op het echtpaar Schroevers in Middelburg heeft in de nacht van woensdag op donderdag zelfmoord gepleegd in zijn cel in Vught. Vandaag zou de Middelburgse rechtbank uitspraak doen in zijn zaak. Er was tegen B. levenslang geëist. De recherche van Brabant-Noord onderzoekt de zelfmoord van B. In zijn cel. Hij had al eerder gemeld dat hij dood wilde. Justitie heeft erkent dat dit heel onbevredigend is voor de nabestaanden, maar kan niet anders dan de rechtbank de zaak te laten sluiten.

Lees ook:10 jaar cel voor doden zieke vrouw!
Lees ook:Middelburgse rechtbank uitgekleed
Lees ook:Moordzaak Toth duurt drie dagen
Lees ook:Moordverdachte echtpaar Schroevers eist alle aandacht voor zichzelf op!
Lees ook:Het taboe op zelfmoord helpt mensen niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>