Meisje (17) mishandeld in Terneuzen!

TERNEUZEN – Politie Zeeland meldt dat op Woensdagavond rond 21.30 uur op de Evertsenlaan in Terneuzen een 17-jarig meisje uit Terneuzen is mishandeld!

Het meisje zat samen met een vriendin op een bankje toen ze plots, zonder dat daar enige aanleiding toe was, door twee onbekende mannen werd geschopt en geslagen. Het meisje is door haar ouders naar het ziekenhuis gebracht en daar constateerde men dat ze een gebroken arm had opgelopen

Lees ook:Meisje mishandeld in zwembad Terneuzen!
Lees ook:Knokpartij Terneuzen!
Lees ook:Terneuzense mishandeling!
Lees ook:Brute mishandeling in Cadzand!
Lees ook:Duitser beroofd en mishandeld in Terneuzen!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Meisje (17) mishandeld in Terneuzen!

 1. ferdy

  Meisje mishandeld in Terneuzen

  2 marokaansen jongens tussen de 19 en 25 jaar 1 was 1,80 lang ongeveer zijn broer is 1,60 1,65 de korte jongen had een jogging pak aan van stof kleur grijs de andere jongen die het meisje aan het mishandelen was heeft een donker groen vest aan
  het meisje is aan de haren getrokken tegen de rug geslagen en op haar arm gestampt
  ze heeft blond stijl haar over haar schouders dat meisje is inelkaar geslagen in de buurt van een smalle trap van een huis of instelling het was donker 3 tot 4 meter was een straatlamp van het plaatsdelict bij de straatlamp is een grasveltje met een bankje
  http://roysantiago.files.wordpress.com/2010/01/rockybalboa2.jpg < jogging pak kleur model

  en nee dit is geen grap mvg een mens

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>