Beroving medewerker kiosk Middelburgse Lange Jan is nep!

MIDDELBURG – De eerdere “beroving” van een medewerker van een kiosk van de Middelburgse Lange Jan is nep! Op donderdag 9 augustus zou een medewerker van de kiosk bij de Lange Jan van zijn geld zijn beroofd.

De Zeeuwse politie is direct een onderzoek gestart en en zou sprake zijn van meerdere daders, dus een zoekslag naar de daders werd gemaakt.

Deze week zijn vier jongens uit Middelburg aangehouden. Zij zouden te maken hebben met de beroving. De jongens zijn 15, 16 (2x) en 17 jaar oud. Drie werden maandag al aangehouden en de laatste woensdag.

Het aparte aan dit verhaal is, dat één van de aangehouden jongens de beroofde medewerker zelf betreft. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de vier de beroving volledig in scene hebben gezet en de buit samen hebben verdeeld.

Een rechter mag binnenkort bepalen welke straf de jongens verdienen

Lees ook:Vrouw beroofd!
Lees ook:Aanhoudingen na vernielen autospiegels!
Lees ook:Overval Kruidvat!
Lees ook:Kiosk boulevard!
Lees ook:Middelburgse kiosk overvallen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>