Vrouw door het lint vanwege filmploeg EO: 2 agenten gewond!


VLISSINGEN – In de wijk Westerzicht in Vlissingen raakten woensdagmiddag, even na 15.30 uur, twee agenten gewond bij een handgemeen. Een vrouw ging door het lint na het zien van een filmploeg van de Evangelische Omroep (EO)!

De politie kwam na een melding bij een woning, ook de filmploeg van de E.O. kwam daar ter plaatse. Deze filmploeg maakt al geruime tijd opnamen van de Vlissingse politie voor de serie ‘Het Politiebureau’. Eén van de betrokkenen, een 45-jarige Vlissingse vrouw, die niet wilde dat er werd gefilmd, belaagde de filmploeg, waarop een van de agenten de vrouw in bedwang hield

Deze agent werd daarop aangevallen door een andere betrokkene, een 25 jarige Vlissingse man. De agent kreeg enkele vuistslagen in het gezicht. Hij moest de vrouw loslaten en een andere agent schoot hem te hulp. Ook deze agent kreeg van de 25-jarige man enkele vuistslagen toegediend. De 25-jarige ging er, ondanks dat er door de agenten pepperspray gebruikt werd, vandoor. Hij werd omstreeks 15.50 uur op de Weyevlietweg aangehouden. De twee agenten zullen zich met het opgelopen letsel onder doktersbehandeling stellen.

De vrouw zag intussen kans op om het dak van haar woning te klimmen waar zij de dakpannen lostrok en naar beneden gooide. Na lang praten door de politie kwam zij uiteindelijk naar beneden en zij werd, in haar woning, aangehouden. De man en de vrouw zijn allebei in verzekering gesteld.

Vanwege het incident werd een deel van de wijk Westerzicht afgezet. Er kwam een ambulance ter plaatse, de brandweer kwam met een ladderwagen en de Mobiele Eenheid, die daar in de buurt was, kwam eveneens ter plekke.

De EO brengt Het Politiebureau al een tijdje op de buis:

Lees ook:Vrouw krabt agent!
Lees ook:Fietster kwaad!
Lees ook:Man mishandelt stel en bedreigt politie!
Lees ook:In de boeien vanwege belediging agenten in Vlissingen!
Lees ook:Echtgenote bedreigd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>