Omroep Zeeland veegt eindelijk eigen straatje schoon…..


OOST-SOUBURG – Een boze luisteraar van het populaire radioprogramma ‘Zegt u het maar’ van Omroep Zeeland (OZ) heeft voor elkaar gekregen dat in geen jaren is gelukt! De radio- en televisiemakers hebben woensdag eindelijk hun straatje schoon geveegd!

Dat was nodig ook, want volgens de verontwaardigde man dinsdag in de uitzending was de straat nog nooit sneeuwvrij gemaakt, terwijl een presentator van OZ onlangs wel suggereerde dat het hoort dat de mensen hun straat sneeuwvrij maken. Onder leiding van presentator Wilbert Moerkerk zijn de OZ-sterren aan de slag gegaan met sneeuwschuivers en bezems en ziet hun straatje er nu weer piekfijn uit.

Lees ook:Steeds meer Zeeuwen vegen hun eigen (sneeuw)straatje schoon!
Lees ook:Stalker Bas D. verstoort ‘Zegt u het maar’!
Lees ook:EditieNL laat kijker stikken!
Lees ook:Bent u klaar voor winters Zeeland?
Lees ook:Wintertip (17): Toch winters weer? Grijp uw kans.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>