Friese Tokkies niet welkom in Vlissingen!


VLISSINGEN – “Tokkie-familie” Bons uit Leeuwarden is niet welkom in Vlissingen. Het had zo’n mooie kerstgedachte kunnen zijn: Moeder is dakloos en zwerft door het land met haar kinderen. Vader zit in de gevangenis. Een familielid vangt het gezin in de problemen op, maar….

…haar Vlissingse huis is overvol en dat ziet de verhuurder niet zitten. Die wil dat de vrouw en haar kroost het pand verlaten en daardoor is de familie weer op straat. Het gezelschap moet terug naar Friesland, daar zou nu wel huisvesting voor ze zijn…

Lees ook:Lokaalvredebreuk!
Lees ook:Handtas uit fietstas Vlissingen gestolen!
Lees ook:Op kraamvisite bij vijftien schorpioenbaby’s? Pas op giftige mama!
Lees ook:Vrouw aangereden in Terneuzen tijdens oversteken!
Lees ook:Vrouw dodelijk verongelukt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>