18.000 euro onder de motorkap!

MIDDELBURG –  Niet in Zeeland, wel bij de Brabantse buren. En opvallend genoeg om u het te laten lezen: In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twee Fransmannen meegenomen naar het bureau om een verklaring af te leggen waarom er bijna 18.000 euro onder de motorkap van hun auto verborgen ligt.

Agenten zien dat de mannen zich verdacht ophouden bij hun auto die geparkeerd staat in de Burgemeester Prinsensingel. Zij vestigen de aandacht op zichzelf doordat zij staan te rommelen onder de motorkap. Als de verdachten wegrijden worden zij een eindje verderop staandegehouden. Onder de motorkap wordt bijna 18.000 euro aan contant geld onder de gril gevonden. Omdat beide mannen (18 en 32 jaar) uit Parijs en Evreux de Nederlandse taal niet spreken worden zij met behulp van een tolk op het bureau gehoord over hun plannen.

Witwassen geld

De mannen verklaren oprechte autohandelaren te zijn. De recherche verdenkt hen echter van het wittwassen van geld. De auto met een Duits kentekenplaat en het geld zijn inbeslaggenomen. Van de zaak is proces-verbaal opgemaakt. Daarna zijn de verdachten weer op vrije voeten gesteld.

Lees ook:Toevalllige drugsvangst!
Lees ook:Fietsendieven!
Lees ook:Taalcafés in Bibliotheek Terneuzen
Lees ook:Arrestaties drugstransport Vlissingen!
Lees ook:Politie pakt mannen op en start ‘uitpraatprocedure’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>