Geen Zeeuwse treinen vanwege werkzaamheden…die er niet zijn!

GOES – Tussen Goes en Vlissingen rijden het hele weekeinde geen treinen vanwege werkzaamheden…..die er helemaal niet zijn! ProRail heeft pas afgelopen dinsdag aan NS laten weten dat het geplande werk niet doorgaat. Te laat om alsnog treinen in te zetten. In het Zeeuwse is er verbolgen reageerd over deze laksheid. Want veel Zeeuwen kunnen nu niet op (trein)reis vanwege deze dommigheid!

Lees ook:Minder treinen vanwege storm
Lees ook:Minder treinen vanwege storm!
Lees ook:Boekenwurmen mogen vandaag gratis treinen
Lees ook:Sneeuw op komst? Aangepaste dienstregeling NS!
Lees ook:Extra treinen Bevrijdingsfestival!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>