Dronken vrouw vliegt agent naar de keel Laatste update:!

GOES –  Een 35-jarige vrouw uit Goes is op de Oostsingel aangehouden. Ze was onder invloed van alcohol.

Agenten spraken de vrouw op woensdag 5 oktober rond 21.00 uur aan. Ze begon de dienders direct te beledigen en vloog vervolgens een van de agenten naar de keel. Hierop is ze aangehouden. Ook op het bureau bleef de verdachte zich opstandig gedragen.

Verwarde vrouw

Na onderzoek bleek dat de verwarde en dronken vrouw in een instelling verbleef. Ze is later op de avond overgedragen aan de betreffende instelling. Ze kreeg een verbaal voor openbare dronkenschap en fietsen zonder licht.

Lees ook:Lastige arrestatie!
Lees ook:Politie grijpt kleine heler!
Lees ook:Dronken drenkeling gered!
Lees ook:Zuipschuiten van Vlissingse boulevard gehaald!
Lees ook:Zatlap de cel in…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>