Bewoners Vlissingse Calandstraat zijn poepende honden zat!

VLISSINGEN – Verschillende bewoners van de Vlissingse Calandstraat zijn het zat dat er steeds vaker honden poepen voor hun huis- of schuurdeur.

Een bewoner: “Als ik ‘s avonds moe thuis kom van mijn werk en hunker naar een smakelijke warme maaltijd en eerst mijn fiets weg wil zetten in de schuur, ben ik meteen mijn eetlust kwijt. Een paar keer per week ligt er een verse hondendrol voor mijn schuurdeur. Te smerig voor woorden. Dan pak ik eerst de drol op met een papierenzakdoekje en gooi het in de container. Want ik kan niet mijn schuur in zonder onder de poep te komen. Waarom moet ik zulke dingen doen voor een hondenbezitter? Die moeten hun hond elders laten poepen, of het opruimen.” Vooral de schuren bij de poorten tussen de huizenrijen zijn vaak het doelwit.

“Mijn man en ik willen een webcam ophangen. Desnoods zetten wij het baasje van de poepende hond op Facebook. Dit moet stoppen”, zegt een boze bewoonster van de genoemde straat.

Lees ook:Waar honden wel en niet vrij mogen lopen in Vlissingen!
Lees ook:Voetjesactie Goes-Zuid!
Lees ook:Jacht op overvaller levert een wietkwekerij op!
Lees ook:Hond uitlaten in Goes? Pas op voor een boete!
Lees ook:Cappuccinotest (7): Rennende hond en een lekkere cappuccino bij La Place

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>