Cinema Middelburg: klassieker The Kid!

MIDDELBURG – Cinema Middelburg presenteert de digitaal gerestaureerde klassieker The Kid (1921) van Charlie Chaplin op vrijdag 26 februari om 21.30 uur en op zondag 28 februari om 13.30 uur.

In deze stille komedie raakt ‘The Little Tramp’ gehecht aan een te vondeling gelegde baby. The Kid was Charlie Chaplins eerste lange film, vol slapstick en sentiment. Als zwerver is Charlie gewend om lekker in z’n eentje rond te boemelen, maar als hij een vondeling vindt, raakt hij toch aan het gezelschap gehecht. Vijf jaar later zijn Charlie en ‘The Kid’ (Jackie Coogan) een perfect kruimeldievenkoppel; ze maken een hoop lol en beleven veel avonturen. Inmiddels is de moeder de twee op het spoor gekomen en eist ze haar kind op. Charlie en het jongetje worden overal gezocht. Wat te doen?

Nederlands ondertiteld, 68 minuten.

Lees ook:Cinema Middelburg: Hitchcock’s Shadow of a Doubt!
Lees ook:Dagelijks kinderfilm in de herfstvakantie in Cinema Middelburg!
Lees ook:Jackie: IFFR Preview Tour 2017 bij Cinema Middelburg!
Lees ook:Cinema Middelburg: Suzanne op Avond van Franse film!
Lees ook:Cinema Middelburg: Modern Times!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>