Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Les Innocentes!

MIDDELBURG – Cinema Middelburg houdt woensdag 22 juni om 20.00 uur de Avond van de Franse Film, in samenwerking met Alliance Française. Dit keer met de film: Les Innocentes (2016) van regisseur Anne Fontaine.

Polen, 1945. De Tweede Wereldoorlog is eindelijk voorbij. Mathilde Beaulieu, een jonge Franse dokter bij het Rode Kruis, behandelt in de buurt van Warschau de laatste Franse soldaten die terugkeren van het front. Op een ochtend komt een non naar het hospitaal die haar om hulp vraagt. Mathilde volgt haar naar het klooster waar ze een schokkend geheim ontdekt: de meeste van de zusters zijn zwanger geraakt na een inval van Russische soldaten. Mathilde is nu hun enige hoop.
Lou de Laâge (Respire), Agata Kulesza (Ida), Agata Buzek en Vincent Macaigne spelen de hoofdrollen in Les Innocentes. Het meeslepende drama van Anne Fontaine (Coco Avant Chanel, Two Mothers) is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.Deze voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met Alliance Française. Leden betalen slechts € 5 op vertoon van hun pas.

Duur: 115 minuten

https://youtu.be/-bCnGa30zTg

Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Party Girl!
Lees ook:Cinema Middelburg: Avond van de Franse Film met Jour de Fête!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: L’ Homme qu’on aimait trop!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Les garcons et Guillaume, à table!
Lees ook:Avond van de Franse Film: Attila Marcel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>