Cracking the Frame in Cinema Middelburg: The Chinese Lives of Uli Sigg!

MIDDELBURG - Cinema Middelburg introduceert zondag 8 januari om 15.00 uur Cracking the Frame, een programma met een internationale selectie van veelgeprezen kunstfilms en films over hedendaagse kunstenaars, filmmakers en schrijvers, mensen die het huidige culturele landschap een ander aanzien hebben gegeven.

Intieme schets van het leven van de soms ondoorgrondelijke ondernemer/diplomaat/kunstverzamelaar Uli Sigg (Luzern, 1946), een man die dankzij zijn charisma en tact een eminente rol gespeeld heeft in het post-Mao China: zowel op economisch als op cultureel gebied.

Lees ook:AJAX ongeslagen in eredivisie!
Lees ook:Moonlight: De Oscarwinnaar voor beste film bij Cinema Middelburg
Lees ook:Circustalent Ezra Veldman + video’s
Lees ook:Doe Maar en UB40 op Concert at Sea!
Lees ook:Tonio bij Cinema Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>