Documentaire bij Cinema Middelburg: Shadow World !

MIDDELBURG – De documentaire Shadow World is vanaf donderdag 19 januari te zien bij Cinema Middelburg. In Shadow World legt filmmaker Johan Grimonprez de business van de wereldwijde wapenhandel bloot.

Een schimmige wereld van wapenhandelaars, van corruptie, hebzucht, smeergeld en achterkamers. Maar ook van politici, geheime diensten, militaire bevelhebbers en wereldleiders wiens morele kompas helemaal op tilt is geslagen. Hun enige objectief lijkt de oorlog zo lang mogelijk te laten duren en geld te verdienen, ongeacht de menselijke en morele kost. Aan de hand van getuigenissen van onderzoeksjournalisten, wapenhandelaars, lobbyisten, politici en insiders, toont Shadow World hoe de internationale wapenhandel een bedreiging vormt voor de democratie.

Lees ook:Documentaire Alphabet bij Cinema Middelburg!
Lees ook:Maxime Verhagen politieke prostituee
Lees ook:Nog één nachtje slapen en dan gaan wij stemmen!
Lees ook:Verkiezingscampagne barst los
Lees ook:Cinema Middelburg: Hitchcock’s Shadow of a Doubt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>