Movies that Matter on Tour: In Your Arms !

MIDDELBURG – Movies that Matter on Tour bij Cinema Middelburg.  Met dinsdag 31 januari In Your Arms .

De laatste wens van de ongeneeslijk zieke Niels is een enkele reis naar Zwitserland. Maria, een onzekere verpleegster, besluit hem te helpen. Samen ondernemen ze een roadtrip die hen van Denemarken via Hamburg naar Zwitserland brengt. Onderweg leren ze elkaar beter kennen; in al hun eenzaamheid komen ze nader tot elkaar en dichter bij het verwezenlijken van hun dromen.

Debuutfilm van de van oorsprong Franse, in Denemarken wonende Samanou Acheche Sahlstorm, die op Film by the Sea 2015 verkozen werd tot publieksfavoriet en de FIPRESCI Prize in de wacht sleepte. Sahlstorm werkte jaren samen met regisseur Lars von Trier.

Engels ondertiteld.

In samenwerking met Amnesty Middelburg

Reserveer hier > 

Lees ook:Cinema Middelburg houdt avond van de Franse film: Une Vie Meilleure!
Lees ook:Avond van de Franse Film: bij Cinema Middelburg: Une Vie Meilleure!
Lees ook:Movies that Matter on tour in MIddelburg: Hope!
Lees ook:Avond van de Franse Film Cinema Middelburg: à Coeur Ouvert!
Lees ook:Cinema Middelburg: Nationale filmdagen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>