Open Doek voor Jong Zeeuws Filmtalent bij Cinema Middelburg!

MIDDELBURG – Cinema Middelburg presenteert in samenwerking met de Zeeuwse Filmtheaters ‘Open Doek’ voor jong Zeeuws filmtalent op zaterdag 4 februari om 15.00 uur. Entree is gratis.

We bieden, tussen het overweldigende filmaanbod, graag Zeeuwse filmmakers ruimte om hun werk te kunnen vertonen op het witte doek. Zo kunnen zij ervaring opdoen en hun werk in bredere kring laten zien. Ze leiden hun films zelf in.

De Wand 
Regie: Marc Schmidt, 2016, 25 minuten

Lydia (15) heeft al jaren een zeldzame bloedziekte waarvan ze maar niet geneest. De artsen doen een ultieme poging haar te genezen met een beenmergtransplantatie. Deze spannende periode moet Lydia ondergaan in een afgesloten ruimte – achter een glazen wand. Om haar eenzaamheid te doorbreken maakt ze een videodagboek voor de buitenwereld. ‘Het is vijf voor elf ‘s avonds en de wand is net dichtgegaan. Ik heb mijn vader een laatste knuffel gegeven en nu zit ik opgesloten in een kamertje van vier bij twee meter.’

Too Many Holes 

Regie: Aron Ludikhuijze, 2016, 53 minuten.

Een psychologische actiethriller waarin een CIA-agent op Schiphol wordt gearresteerd op verdenking van moord. Hij ontsnapt en start zelf een onderzoek naar de moord. Geïnspireerd op de Bourne films.

Drie korte films van Cavak Filmstarz 2016:

Twee van Eddie Bimmel

Open Wond Christiaan de Jager

Everred van Aron Verbogt
Reserveer hier > 

Lees ook:Cinema Middelburg:Open Doek voor Zeeuwse filmmakers!
Lees ook:Open doek voor jong Zeeuws filmtalent!
Lees ook:Open Doek bij Cinema Middelburg
Lees ook:School blundert: leerlinge blijkt half jaar later toch geslaagd te zijn
Lees ook:Eerste 100 meter noordbuis Sluiskiltunnel gereed!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>