Mr. Rudolpho’s Jubilee bij Cinema Middelburg!

MIDDELBURG – Mr. Rudolpho’s Jubilee  is woensdag 22 februari om 20.00 uur eenmalig te zien in Cinema Middelburg.

Twee troubadours en filmmakers – samen de Bright Blue Gorilla – komen vanuit LA – USA naar Middelburg. Ze reizen door de hele wereld, maken muziek en vertonen hun hilarische films (nu Mr. Rudolpho’s Jubilee). Films die Robyn en Michael zelf bedenken, produceren, regisseren en opnemen met heel veel vrienden en kennissen uit de heel veel landen…

Robyn en Michael zorgen voor het vertonen van hun film dat de stemming er al goed in zit, want ze treden op in de cinema, voordat de film wordt  vertoond. Het publiek zal zeker geraakt worden door hun aanstekelijke enthousiasme.

Mr. Rudolpho’s Jubileum is een romantische komedie. Het is het verhaal van een wereldberoemde Italiaanse modeontwerper (Mr. Rudolpho) die gedesillusioneerd en depressief raakt door zijn oppervlakkige, onbeduidende leven en daarom besluit zelfmoord te plegen tijdens de Berlin Fashion Week. Gelukkig mislukt zijn plan en hij wordt opgenomen door een groep Boheemse kunstenaars (The Boheems), die geen idee hebben wie hij is. Ondertussen, zoekt de rest van de wereld naar Mr. Rudolpho…De film is in het Engels, Duits en het Italiaans. Mr. Rudolpho’s Jubileum werd opgenomen in Berlijn, Milaan en Florence en gemaakt door 300 kunstenaars uit 36 verschillende landen!

Deze avond is een initiatief samen met de studenten van Lense, de film society van UCR.

Reserveer hier >

Lees ook:Jarige Cinema Middelburg!
Lees ook:UCR Student Film Festival!
Lees ook:Cinema Middelburg: Nationale filmdagen!
Lees ook:Open doek voor jong Zeeuws filmtalent!
Lees ook:Intouchables breekt records Cinema Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>