Kinderfilm in de voorjaarsvakantie bij Cinema Middelburg: Sepp – De Wolvenvriend!

MIDDELBURG – Bij Cinema Middelburg draait in dee voorjaarsvakantie Sepp de wolvenvriend. Dagelijks om 14.00 uur te zien in de voorjaarsvakantie, van maandag 27 februari tot en met vrijdag 3 maart. is een betoverend en avontuurlijk wintersprookje van de Oscar-winnende regisseur Xavier Koller. Het is gebaseerd op het meest beroemde klassieke Zwitserse kinderboek na Heidi, namelijk Schellen Ursli.

Hoog in de bergen woont de vrolijke jongen Sepp. Hij geniet van de natuur en het eenvoudige leven op de geitenboerderij van zijn ouders. Sepp heeft een bijzondere gave om met dieren om te gaan. Zijn beste vriend is een geit die hij kunstjes laat doen en hij sluit vriendschap met een wolf. Maar dan krijgt zijn vader, die onderweg is naar het dorp om zijn kazen te verkopen, een ongeluk. Alle zelfgemaakte kazen vallen van de wagen en storten in de rivier. Een rijke winkelier die aan het vissen is met zijn zoontje vindt de kazen en ziet het als een geschenk uit de hemel. Het leven van Sepp staat daarna volledig op zijn kop. Zijn ouders hebben geen geld meer om eten te kopen. En worden onder druk gezet om ook Sepp zijn geit af te staan. Voor Sepp begint het avontuur nu echt, hij gaat op zoek daar een oplossing en krijgt daarbij hulp van de wolf!

Nederlands gesproken, duur: 104 minuten, alle leeftijden

Reserveer hier >

Lees ook:Feestelijke start Kindcentrum De Linge
Lees ook:Ridder van de rijzende zon
Lees ook:Fietsers crashen door wandelende geit!
Lees ook:Voorjaarsvakantie Kinderfilm Cinema Middelburg: Emil & Ida van de Hazelhoeve!
Lees ook:Hervorming Kindregelingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>