De Matthäus Passion in Cinema Middelburg

MIDDELBURG - In vervolg op de succesvolle documentaire De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw (kristallen film) van Cherry Duyns, is nu de integrale uitvoering van de Matthäus Passion te zien. Aangrijpende uitvoering in De Nieuwe Kerk gedirigeerd door Reinbert de Leeuw, geregisseerd door Cherry Duyns. Met solisten Joanne Lunn (sopraan), Delphine Galou (alt), Christopher Watson (tenor), Tomáš Král (bas), Andreas Wolf (Christus), Benedikt Kristjánsson (evangelist), Holland Baroque, het Nederlands Kamerkoor en het Roder Jongenskoor. Concertmeester is Judith Steenbrink. Te zien bij Cinema Middelburg op vrijdag 14 april om 15.00 uur en op zondag 16 april om 15.00 uur.

Duur: 175 minuten, met pauze

https://youtu.be/xGOnODnZVx0

Reserveer hier >

 

Lees ook:De Matthäus Missie bij Cinema Middelburg!
Lees ook:Documentaire Cinema Middelburg: Erbarme Dich: Matthäus Passion Stories!
Lees ook:Muis en Leeuw terug als filmsterren
Lees ook:Cinema Middelburg: natuur documentaire: Holland, natuur in de delta!
Lees ook:Bij Cinema Middelburg: klassieker The Battle of Algiers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>