Hier ben ik bij Cinema Middelburg

MIDDELBURG – Hier ben ik draait vanaf donderdag 18 mei bij Cinema Middelburg.Een topmanager die bijna sterft tijdens de New York marathon maar weigert op te geven, een vrouw die niet kan verwerken dat ze na haar echtscheiding haar upperclass status verliest en twee jonge, ambitieuze financials die geconfronteerd worden met een onverwerkt familieverleden.

Op zondag bezoeken zij de kerk in Bloemendaal waar dominee Ad van Nieuwpoort een alternatief biedt voor ons jachtige bestaan, ons negatieve zelfbeeld, onze verstikkende ambities, kortom onze worsteling met het gewone leven.

Nederland, 2017
Duur: 85 minuten, Nederlands gesproken

donderdag 18 mei om 20.00 uur
vrijdag 19 mei om 21.30 uur
zondag 21 mei om 15.00 uur
dinsdag 23 mei om 20.00 uur

Koop hier een e-ticket >   

Loving

Loving vertelt het waargebeurde verhaal over de moed en vastberadenheid van Richard en Mildred Loving, een blanke man en een Afro-Amerikaanse vrouw uit de staat Virginia die verliefd werden en in 1958 trouwden.

VS, 2016, Nederlands ondertiteld, duur: 123 minuten.

Te zien vanaf vrijdag 12 mei om 21.30 uur.

Koop hier een e-ticket >  

After the Storm“Ben je geworden wie je wilde zijn?”, vraagt zijn zoontje aan Ryota (Abe Hiroshi). Ryota was ooit een succesvol romanschrijver, maar werkt nu als privédetective om de maandelijkse alimentatie bij elkaar te sprokkelen. Hij kampt met het verlies van zijn vader en raakt steeds meer vervreemd van zijn beeldschone ex-vrouw, zoontje en moeder. Een stormachtige zomernacht biedt Ryota echter de kans om niet alleen de regie over zijn eigen leven te nemen, maar ook de band met zijn zoontje te versterken.

Meervoudig award-winnaar Kore-eda Hirokazu (Nobody Knows, Our Little Sister en Like Father, Like Son) keert terug met een gevoelig en krachtig verhaal over familiebanden.

Te zien vanaf donderdag 19 mei om 19.00 uur.

Koop hier een e-ticket >  

[http://]

Down to EarthRolf en Renata trekken vijf jaar lang met hun drie kinderen over de hele wereld, van Peru tot Namibië, van Noord-Amerika naar een afgelegen eiland bij Australië. Als hun reis begint in Upper Michigan waar ze bevriend raken met indianen, beseffen ze nog niet dat dit het begin is van de reis van hun leven.

Opnieuw te zien vanaf 1 juni.

Koop hier een e-ticket > 

Lees ook:A United Kingdom bij Cinema Middelburg
Lees ook:Sami Blood bij Cinema Middelburg
Lees ook:The Fury of a Patient Man bij Cinema Middelburg
Lees ook:The Swedish Theory of Love en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:Ascent bij Cinema Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>