A Bras Ouverts bij Cinema Middelburg

MIDDELBURG - A Bras Ouverts bij Cinema Middelburg draait vanaf 7 juli om 21.30 bij Cinema Midelburg.

Jean-Etienne Fougerole (Christian Clavier) is een rijke intellectueel die in zijn nieuwe roman ‘Met Open Armen’ rijke mensen aanmoedigt om families in nood te helpen. Wanneer hij zijn boek promoot in een tv-debat daagt zijn tegenstander hem uit om zelf het goede voorbeeld te geven. Uit angst om zijn goede imago kwijt te raken neemt Fougerole de uitdaging aan. Nog dezelfde avond gaat de bel en meldt een Roma familie die de uitzending gezien heeft zich bij de poorten van zijn villa. Met de komst van Babik (Ary Abittan) en zijn familie worden de opvattingen van Fougerole tot het uiterste op de proef gesteld!Van de makers van Bon Dieu!.

Duur: 92 minuten, Nederlands ondertiteld

Te zien vanaf vrijdag 7 juli om 21.30 uur.

Koop hier een e-ticket >  

 

 

Alone in Berlin  

Berlijn, 1940. De stad is verlamd door angst. Arbeiderskoppel Otto en Anna Quangel leven in een vervallen appartmentenblok en proberen, net als hun omgeving, niet op te vallen terwijl de Nazis heersen. Maar wanneer hun enige kind aan het front sterft, leidt hun verlies hen naar een uitzonderlijke vorm van verzet. Ze beginnen met het door de hele stad achterlaten van anonieme ansichtkaarten waarop ze Hitler en zijn regime aanvallen. Gebaseerd op de roman van Hans Fallada.

Duur: 103 minuten, Nederlands ondertiteld

Te zien vanaf donderdag 6 juli om 20.00 uur

Koop hier een e-ticket >  

De Oscar voor Beste Film: Moonlight  Moonlight is een Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami. De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld. De regie is in handen van Barry Jenkins, die nu dankzij het aangrijpende drama Moonlight zijn echte doorbraak kent.

Duur: 110 minuten, Nederlands ondertiteld

Nog te zien tot en met dinsdag 11 juli om 20.00 uur.

Koop hier een e-ticket >  

Op maandag napraten over de film bij (Sint Janstraat 45) met gratis koffie of thee, op vertoon van je filmkaartje van de maandagfilm. 

Lees ook:De Oscar voor Beste Film Moonlight bij Cinema Middelburg
Lees ook:Sami Blood bij Cinema Middelburg
Lees ook:Korte Films van Paul en Menno de Nooijer
Lees ook:I’am not your negro bij Cinema Middelburg
Lees ook:Cinema Middelburg: Het Finland van Aki Kaurismäki – The Other Side of Hope

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>