Sami Blood bij Cinema Middelburg

 

MIDDELBURG – Bij Cinema Middelburg is vanaf vanaf donderdag 27 juli om 20.00 uur Sami Blood te zien. Een intrigerend en meeslepend verhaal over de Sami, het enige oorspronkelijke en inheemse volk dat Europa kent. De veertienjarige Elle-Marja komt uit een rendierherdersfamilie in Lapland. Blootgesteld aan de discriminatie tegen haar volk, de Sami, begint ze te dromen over een ander leven. Om haar dromen na te jagen, moet ze afstand doen van haar cultuur en de banden met haar familie doorbreken.

Duur: 110 minuten, Nederlands ondertiteld

Koop hier een e-ticket >  

The Sense of an Ending  

Jim Broadbent speelt Tony Webster, een man die een teruggetrokken en stil leven leidt. Wanneer zijn verleden hem plotseling in lijkt te halen, is het gedaan met de rust. Hij wordt gedwongen de confrontatie aan te gaan en de waarheid over zijn eerste liefde (Charlotte Rampling) en de ondraaglijke consequenties van de beslissingen die hij lang geleden maakte onder ogen te zien.

Naar het boek van Julian Barnes.

Duur: 94 minuten, Nederlands ondertiteld

Te zien vanaf vrijdag 28 juli om 19.00 uur.

Koop hier een e-ticket >  

Op maandag gezellig napraten over de film bij RØST (Sint Janstraat 45) met gratis koffie of thee, op vertoon van je filmkaartje van de maandagfilm. 

https://youtu.be/ZvZo6cBMZQQ

Lees ook:Raging Bull en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:The Swedish Theory of Love en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:Hampstead en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:The Fury of a Patient Man bij Cinema Middelburg
Lees ook:A Bras Ouverts bij Cinema Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>