The Fury of a Patient Man bij Cinema Middelburg

MIDDELBURG - The Fury of a Patient Man (Tarde para la ira)   is vanaf vrijdag 11 augustus 21.30 uur te zien bij Cinema Middelburg.

Curro wordt gearresteerd na de overval op een juwelier in Madrid. Na zijn vrijlating, acht jaar later, hoopt hij het leven met zijn vriendin Ana en hun zoontje weer op te pakken. Bij thuiskomst ontdekt hij dat er iets veranderd is. Een andere man is Ana’s leven binnengekomen. De aanwezigheid van deze stille en mysterieuze José blijkt geen toeval. Curro wordt gedwongen zijn verleden onder ogen te zien. Terwijl de twee mannen samen op pad gaan, stijgt de spanning en wordt duidelijk wie José is.

The Fury of a Patien Man (Originele titel Tarde para la ira) is het regiedebuut van Raúl Arévalo, die één van de hoofdrollen vertolkte in La isla minima. De film werd bekroond met vele prijzen waaronder 4 Goya’s (Spaanse Oscars).

Duur: 92 minuten, Nederlands ondertiteld

Koop hier een e-ticket >   

In the Crosswind (Risttuules)  

Aangrijpend filmdebuut over de deportatie van 40.000 inwoners uit Estland, Letland en Litouwen in 1941, op bevel van Josef Stalin. Vrouwen en kinderen werden naar Siberië getransporteerd, de mannen verdwenen naar gevangenenkampen. Erna is één van de vrouwen die wordt gescheiden van haar man en samen met haar jonge dochter naar Siberië wordt gestuurd.

Duur: 87 minuten, Nederlands ondertiteld

Te zien vanaf donderdag 10 augustus om 20.00 uur

Koop hier een e-ticket >  

Sage Femme   

Béatrice, een glansrol van filmdiva Catherine Deneuve, leeft er ondanks haar leeftijd nog lustig op los. Claire (Catherine Frot) is de eerlijkheid zelve. Als vroedvrouw heeft ze haar hele leven gewijd aan anderen. Naast de onzekerheid over haar werk wordt haar leven nog meer overhoop gehaald door de plotselinge terugkeer van Béatrice, de voormalige maîtresse van Claire’s overleden vader. Béatrice is haar tegenpool; luid, kleurrijk en egocentrisch. De vrouwen hebben elkaar decennia lang niet gezien. Claire vraagt zich dan ook af waarom Beatrice na jaren van afwezigheid nu weer in haar leven opduikt.

Duur: 117 minuten, Nederlands ondertiteld

Te zien vanaf vrijdag 11 augustus om 19.00 uur.

Koop hier een e-ticket >  

Robert de Niro

In Martin Scorseses Goodfellas (1990) schopt een manusje-van-alles het tot maffiabaas, die uiteindelijk wegglijdt in cokebestoven grootheidswaan.

Te zien op donderdag 17 augustus om 20.00 uur en op zondag 20 augustus om 20.00 uur.

https://youtu.be/xUs3snEcQNA

Lees ook:Goodfellas en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:Sami Blood bij Cinema Middelburg
Lees ook:Ascent bij Cinema Middelburg
Lees ook:The Swedish Theory of Love en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:Kedi in Cinema Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>