The Swedish Theory of Love en meer bij Cinema Middelburg

MIDDELBURG – The Swedish Theory of Love is vanaf vrijdag 1 september te zien bij Cinema Middelburg.Voor velen is Zweden de perfect georganiseerde samenleving. Nergens ter wereld zijn burgers zo vrij en onafhankelijk van elkaar. Perfect toch? Maar maakt dat hyperindividualisme en die doorgedreven zelfontplooiing ook gelukkiger?Duur: 76 minuten, Nederlands ondertiteld

Aanvang 21.30 uur.

Koop hier een e-ticket >  

La fille de Brest  

Irène is longarts bij een academisch ziekenhuis in het Franse Brest. Na een aantal verdachte sterfgevallen ontdekt ze een direct verband met een specifiek geneesmiddel. Nadat ze haar ontdekking heeft voorgelegd aan haar leidinggevende Antoine, wijst het onderzoek een machtig farmaceutisch bedrijf als schuldige aan.

Gebaseerd op het leven van Irène Frachon en haar strijd van David tegen Goliath om de waarheid te doen zegevieren.

Duur: 128 minuten, Nederlands ondertiteld

Te zien vanaf donderdag 31 augustus om 20.00 uur.

Koop hier een e-ticket >  

Tramontane   Het koor waarvan Rabih, een jonge, blinde muzikant, deel uitmaakt, wordt uitgenodigd voor een concertenreeks in Europa. Wanneer hij alle formaliteiten in orde wil brengen voor de reis, wordt zijn paspoort door de autoriteiten in beslag genomen en komt hij tot de ontdekking dat hij niet de biologische zoon is van zijn ouders. Een leugen die het begin is van zijn zoektocht naar zijn identiteit, een reis waarbij hij Libanon doorkruist.

Duur: 105 minuten, Nederlands ondertiteld

Te zien vanaf vrijdag 1 september om 19.00 uur.

Koop hier een e-ticket >  

Nieuw vanaf 1 september:Picl

Cinema Middelburg, maar dan thuis

Geen oppas, film gemist? Kijk via picl.nl alsnog een deel van de Cinema Middelburg films.

Vorige week Pop Aye gemist? Nog te op Picl te zien!

Vanaf 1 september te zien: The Best of World Cinema Amsterdam.

Schrijf je hier in voor aanbod van Cinema Middelburg op Picl.  Kies je theater: Cinema Middelburg

 

https://youtu.be/n12Z9gKbI6Y

Lees ook:A Family Quartet en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:L’ Amant Double bij Cinema Middelburg
Lees ook:Kedi in Cinema Middelburg
Lees ook:Korte Films van Paul en Menno de Nooijer
Lees ook:Sami Blood bij Cinema Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>