Through the Wall in Cinema Middelburg

MIDDELBURG – Through the Wall draait vanaf donderdag 14 september om 20.00 uur bij Cinema Middelburg.Bekroonde Israëlische regisseur Rama Burshtein maakt na het mooie Fill the Void een charmante romantische komedie over liefde en huwelijk in de chassidische gemeenschap.

Dertiger Michal is van plan in het huwelijksbootje te stappen. Echter ziet haar verloofde in Michal niet de liefde van zijn leven en verbreekt de relatie. Michal besluit verder te gaan met de voorbereidingen voor de bruiloft. Ze legt de datum vast en stelt zichzelf een deadline. Ze heeft een maand de tijd om een geschikte huwelijkskandidaat te vinden. Ze heeft de locatie, de trouwjurk, het appartement; nu nog de bruidegom.

Duur: 110 minuten, Hebreeuws gesproken, Nederlands ondertiteld

Koop hier een e-ticket >  

La mort de Louis XIV   

Augustus 1715. Na een wandeling voelt Louis XIV een pijntje in zijn been. De dagen erna kwijt de Koning zich van zijn taken en verplichtingen, maar zijn slaap is koortsig. Hij eet steeds minder en verzwakt zienderogen. Dit is het begin van de lijdensweg van de grootste koning die Frankrijk kende.

Duur: 115 minuten, Frans gesproken, Nederlands ondertiteld

Te zien vanaf op woensdag 20 september om 20.00 uur.

In samenwerking met Alliance Française, leden betalen slechts € 5

Koop hier een e-ticket >  

Viceroy’s House    

1947. De Britse heerschappij in India is bijna ten einde. Koningin Victoria’s achterkleinzoon, Lord Mountbatten verhuist voor een periode van zes maanden met zijn echtgenote en dochter naar New Delhi. Als laatste onderkoning is het zijn taak de overgang naar onafhankelijkheid van het land te overzien. Al snel breekt geweld uit tussen de hindoes, moslims en sikhs, iets dat ook grote invloed heeft op de levens van de vijfhonderd personeelsleden in het paleis van de onderkoning.

Duur: 106 minuten, Nederlands ondertiteld

Te zien vanaf vrijdag 15 september om 21.30 uur.

Koop hier een e-ticket > 

Vanaf 29 september:
Cinema Filmcolleges, nog enkele kaarten beschikbaar:

Tickets

 

https://youtu.be/JYaav2piUTE

Lees ook:Kedi in Cinema Middelburg
Lees ook:The Swedish Theory of Love en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:Sami Blood bij Cinema Middelburg
Lees ook:A Family Quartet en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:L’ Amant Double bij Cinema Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>