Just like our parents

MIDDELBURG – Just like our parents draait donderdag 21 september om 20.00 uur bij Cinema Middelburg.
Rosa is bezig met de wensen van haar familie. Ze vergeet daardoor vaak om aan zichzelf te denken. Haar carrière als toneelschrijver heeft ze op een lager pitje gezet. Als kind van idealistische ouders en moeder van twee jonge meiden zit ze gevangen tussen de verwachtingen van twee generaties. Ook haar man biedt weinig steun: hij is regelmatig weg voor werk en houdt zich nauwelijks bezig met de opvoeding van hun dochters. Wanneer Rosa’s moeder haar met een schokkende mededeling overvalt, besluit ze dat het tijd wordt om de regie over haar eigen leven te herpakken.

Brazilië, 2017
Duur: 105 minuten, Spaans, Nederlands ondertiteld

Koop hier een e-ticket >  

The Big Sick   

Na een one-night stand zijn de New Yorkse stand-up comedian Kumail (Kumail Nanjiani) en Emily (Zoe Kazan) smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Die zien hun zoon toch liever trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt.

The Big Sick ging in première op het festival van Sundance en groeide sindsdien uit tot dé romantische komedie van het jaar.

Duur: 119 minuten, Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

Te zien vanaf vrijdag 22 september om 15.00 uur.
Koop hier een e-ticket >  

Viceroy’s House    

1947. De Britse heerschappij in India is bijna ten einde. Koningin Victoria’s achterkleinzoon, Lord Mountbatten verhuist voor een periode van zes maanden met zijn echtgenote en dochter naar New Delhi. Als laatste onderkoning is het zijn taak de overgang naar onafhankelijkheid van het land te overzien. Al snel breekt geweld uit tussen de hindoes, moslims en sikhs, iets dat ook grote invloed heeft op de levens van de vijfhonderd personeelsleden in het paleis van de onderkoning.

Duur: 106 minuten, Nederlands ondertiteld

Te zien tot en met maandag 25 september om 14.00 uur.

Koop hier een e-ticket > 

Noorse familiefilm Gilbert

De 11-jarige Gilbert is net verhuisd en klaar voor een frisse start waar niemand weet van zijn extreme ei allergie die hem de scheldnaam ‘Spuugbert’ bezorgde. Zijn buurmeisje nodigt hem uit voor een feestje dat zij geeft voor haar ijshockeyteam. Gilbert wil dolgraag gaan want misschien kan hij keeper worden.Omdat zijn ouders op reis gaan, komt tante Doris een paar dagen op hem passen. Zij is een beetje vreemd en wil het liefst samen koekjes bakken en spelletjes doen, niet bepaald Gilbert’s idee van een leuke vakantie. Stiekem glipt hij ertussen uit om te gaan ijshockeyen.

Vanaf 6 jaar
90 minuten
Te zien op zondag 24 september om 15.00 uur en op woensdag 27 september om 14.00 uur.

Reserveer hier >

 

https://youtu.be/T8ufDGF_934

Lees ook:L’ Amant Double bij Cinema Middelburg
Lees ook:Through the Wall in Cinema Middelburg
Lees ook:The Swedish Theory of Love en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:Sami Blood bij Cinema Middelburg
Lees ook:Kedi in Cinema Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>