Hampstead en meer bij Cinema Middelburg

MIDDELBURG – Hampstead draait vanaf donderdag 5 oktober om 15.30 uur bij Cinema Middelburg.

De Amerikaanse weduwe Emily Walters (Diane Keaton) woont aan de rand van Hampstead Heath, een groot park in Londen. Na de dood van haar man lukt het maar niet om haar leven op te pakken, ondanks de hulp van haar zoon Philip (James Norton). Haar leven krijgt een verrassende wending wanneer ze Donald (Brendan Gleeson) ontmoet, een man die in het park Hampstead Heath woont.


Verenigd Koninkrijk, 2017
Duur: 103 minuten, Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

https://youtu.be/mcSWi_Oaf6M

Koop hier een e-ticket >  

Safari   

Een vakantiefilm over moord, zo noemt Ulrich Seidl zijn uiterst ongemakkelijke documentaire over de trofeejacht van blanke toeristen in Afrika. In gestileerde tableaus brengt hij deze stuitende, zinloze moordpartijen in beeld terwijl de jagende vakantiegangers zich van geen kwaad bewust zijn.

Oostenrijk, 2016
Duur: 91 minuten, Duits, Engels, Afrikaans gesproken, Nederlands ondertiteld

Te zien op vrijdag 6 oktober om 21.30 uur / maandag 9 oktober om 14.00 uur

Koop hier een e-ticket >  

Aquarius    

De 65-jarige weduwe Clara woont al heel lang in een prachtig appartement aan het strand van Recife. Hier heeft ze veel meegemaakt: ze heeft er met haar inmiddels overleden man gewoond, ze heeft er haar kinderen opgevoed, ze heeft er borstkanker gekregen en overwonnen, nog elke ochtend gaat ze zwemmen in de zee – ze wil er nooit meer weg. Dan wordt ze benaderd door een vastgoedbedrijf dat haar appartement wil kopen, alle buren hebben hun huis al verkocht.

Brazilië, 2016
Duur: 145 minuten, Nederlands ondertiteld

Te zien donderdag 5 oktober om 20.00 uur

Koop hier een e-ticket > 

No Place for a Rebel (Movies that Matter on tour)

Zestien jaar nadat Opono Opondo ontvoerd is door het leger, probeert hij zich weer te mengen in de maatschappij. Hij merkt echter dat is lastig is, aangezien de mensen waarmee hij leeft, ook de mensen zijn waar hij bijna zijn hele leven tegen heeft gevochten.

In samenwerking met Amnesty Middelburg
Tickets: dinsdag 10 oktober om 20.00 uur 

Nu al online te zien op Picl, Cinema Middelburg maar dan thuis

Lees ook:Sami Blood bij Cinema Middelburg
Lees ook:The Swedish Theory of Love en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:L’ Amant Double bij Cinema Middelburg
Lees ook:Kedi in Cinema Middelburg
Lees ook:A Family Quartet en meer bij Cinema Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>