Cinema Middelburg presenteert: The Best of IDFA on tour

MIDDELBURG - Cinema Middelburg presenteert:
The Best of IDFA on tour op zondag 18 februari om 13.00 uur.

 
4 films die tijdens IDFA 2017 bekroond zijn met een IDFA award, zijn samengebracht in The Best of IDFA on Tour. De films, afkomstig uit alle hoeken van de wereld, zijn beoordeeld op onder andere uitmuntende cinematografische kwaliteiten en urgentie in onderwerp. Een uniek programma met films die je kijk op de wereld voorgoed veranderen!

Met pauzes.

Tickets > kosten € 25, €22,50 voor donateurs en studenten of €20,00 op vertoon van de VIP kaart van de BankGiro Loterij.

Lees meer over het programma

Klassieker Vivre sa vie (1962) 

Jean-Luc Godards muze Anna Karina laat in twaalf indrukwekkende hoofdstukken zien hoe een would-be actrice afdaalt in de prostitutie. Dit keerpunt in Godards oeuvre won de Special Jury Prize in Venetië.

Te zien vanaf vrijdag 16 februari om 15.00 uur.
Trailer en tickets > 

A Ciambra

A Ciambra speelt zich af in de Zuid-Italiaanse regio Calabrië. Daar woont de familie Amato, vier generaties op elkaar gepakt in een gammel huis. Kleine criminaliteit zoals inbraken en autodiefstal zorgen voor brood op de plank.

Vanaf donderdag 15 februari om 15.30 uur.

Trailer en tickets > 

Kinderfilm
In de voorjaarsvakantie naar
De Hazenschool

Hazenjongen Max heeft ‘n vurige wens: lid worden van de coolste jeugdbende van de stad. Met capriolen in een modelvliegtuig probeert hij indruk te maken op de bendeleden. Hij heeft weinig geluk, want het vliegtuigje stort neer op een merkwaardige plek in het bos, waar een groep hazen in ouderwetse kleren hem aanstaart. Hij is geland bij de Hazenschool, waar hazen tot Paashazen worden opgeleid.

Vanaf 6 jaar. Nederlands gesproken. Duur: 76 minuten
Trailer en tickets>

You were never really here

Joe (Joaquin Phoenix) is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat. In dienst van een bevriende privé-detective krijgt hij de opdracht om de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus op te sporen.

Te zien vanaf vrijdag 16 februari om 21.30 uur.
Trailer en tickets > 

De filmkeuze van Lense: The Imitation Game
UCR studenten hebben een filmgroep opgericht, Lense. Samen met Cinema Middelburg ontwikkelen zij filminitiatieven. Ze hebben voor donderdag 15 februari een film gekozen: The Imitation Game.

“Wij, studenten, hebben natuurlijk onze eigen voorkeur voor films. Wij hebben daarom een poll gehouden onder de ongeveer 600 studenten. Met de meeste stemmen werd “The Imitation Game” de duidelijke winnaar. Wij hopen dat de film de verwachtingen waar kan maken en iedereen een leuke avond kan bezorgen!”
Te zien op donderdag 15 februari om 20.00 uur.
Trailer en tickets > 

Lees ook:Wonder Wheel en meer in Cinema Middelburg
Lees ook:Cinema Middelburg: The Best of IDFA 2015 on tour!
Lees ook:Cinema Middelburg: Darkest Hour
Lees ook:7 Giorni bij Cinema Middelburg
Lees ook:Cinema Middelburg: The Woman who left

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>