Arrhythmia en meer IFFR-favorieten bij Cinema Middelburg

MIDDELBURG – Cinema Middelburg biedt een unieke kans om drie festivalfavorieten van IFFR te bekijken. Tijdens IFFR Gemist zijn Arrhythmia, Jimmie en All You Can Eat Buddha vandaag, vrijdag 16 maart nog één keer op het witte doek te bewonderen.Een huwelijksdrama gesitueerd in het hedendaagse Rusland, een oorlog zoals beleefd door de ogen van een kind en een grappige, zen-achtige karikatuur van massatoerisme staan op het programma. Alle drie deze films eindigden in de top van de IFFR Publieksprijs 2018. De titels zijn niet in Nederland aangekocht en daarom alleen nog tijdens IFFR Gemist in de bioscoop te zien.

IFFR Gemist: Arrhythmia
Als ambulancebroeder is Oleg bevlogen, maar verder lijkt alles in zijn leven te mislukken. Zijn vrouw Katja is zijn drankproblemen zat en wil van hem scheiden.

aanvang: 19.00 uur.
Rusland 2017, Engels ondertiteld.

Trailer en tickets > 

iffr gemist: All you can eat BuddhaMike is een bedaarde, corpulente toerist die zo geniet van de regelmaat in een Zuid-Amerikaans vakantieoord dat hij er wel eeuwig wil blijven. Een ontmoeting met een octopus op het strand leidt tot een reeks bizarre gebeurtenissen. Mike begint wonderen te verrichten.

Eenmalig te zien op vrijdag 16 maart om 21.30 uur.
Canada 2017, Engels ondertiteld.

Trailer en tickets > 

iffr gemist: JimmieJimmie is vier jaar oud. Zijn vader heeft hem verzekerd dat hij zijn moeder, die plotseling verdwenen is, weer terug zal zien. Jimmie gelooft hem; welke kleuter zou dat niet doen? Ook als zijn prettige leventje in Stockholm nog verder uiteenvalt, blijft Jimmie zich vastklampen aan beloftes. Aan een volwassen hand, een vriendelijk gezicht, zijn trouwe knuffel.

Eenmalig te zien op zaterdag 17 maart om 19.00 uur.

Zweden 2018, Engels ondertiteld.

Trailer en tickets > 

verwacht
3 films van het Movies that matter festival!
zaterdag 31 maartAsk the Sexpert
Humoristisch portret van de 93 jaar oude dokter Mahinder Watsa: dé man achter de superpopulaire column ‘Ask the Sexpert’ in de Indiase krant Mumbai Mirror.

Armed to the teeth
IJzingwekkende en hartverscheurende reconstructie van de moord op twee studenten door het Mexicaanse leger in 2010.

Foxtrot
Michael en Dafna zijn uit het veld geslagen wanneer ze te horen krijgen dat hun zoon Jonathan is overleden tijdens zijn dienstplicht als wachter bij een verlaten grenspost.

Lees ook:7 Giorni bij Cinema Middelburg
Lees ook:Oscarwinnaars in Cinema Middelburg
Lees ook:Ma’ Rosa en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:Wonder Wheel en meer in Cinema Middelburg
Lees ook:The Florida Project bij Cinema Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>