Eis moord Ilonka Toth is 14 jaar in hoger beroep!


VLISSINGEN / DEN HAAG – De Vlissinger Antony B. die verantwoordelijk wordt gehouden voor de dood van zijn stadsgenote Ilonka Toth in juli 2008, moet van het Openbaar Ministerie (OM) 14 jaar de gevangenis in. Deze straf is maandag in hoger geëist bij het gerechtshof in Den Haag.

Volgens het OM staat vast dat B. op 5 juli 2008 Toth op de begraafplaats aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen de hersens heeft ingeslagen met een stuk marmer. Er is sprake van moord en niet van doodslag, want B. heeft zijn daad kunnen overdenken toen hij het stuk marmer ging halen, stelt het OM.

Lees ook:Vlissinger moet twaalf jaar de cel in voor moord op Ilonka Toth
Lees ook:Moordverdachte Ilonka Toth vrijgesproken en losgelaten!
Lees ook:Werkzaamheden President Rooseveltlaan!
Lees ook:Alweer een mysterieuze dode op de begraafplaats!
Lees ook:Benzinedief!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>