Man overvallen in Brouwershaven!


BROUWERSHAVEN – Bij de Haven zuidzijde, ter hoogte van de kruising met de Poortdijkstraat in Brouwershaven, is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 21-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland in zijn auto overvallen door een man met een wapen.

De 21-jarige stond daar geparkeerd, toen opeens een onbekende man met een scherp voorwerp in zijn hand het portier opentrok en om geld vroeg. De 21-jarige man kon zijn aanvaller zodanig afweren dat deze achteroverviel. Daarna heeft hij het portier dichtgetrokken, is weggereden en heeft de politie gewaarschuwd. De politie stelde, met behulp van een diensthond, een onderzoek in en, mede aan de hand van de omschrijving die de automobilist kon geven, werd in een woning in Brouwershaven rond 02.00 uur een 29-jarige man aangehouden. In de woning werden henneptoppen aangetroffen, alsmede een mes en een luchtdrukwapen. Alles werd door de agenten in beslag genomen.

Of de 29-jarige man betrokken was bij de overval bij de Haven, heeft de politie momenteel nog in onderzoek. Er worden getuigen gezocht die worden verzocht te bellen naar 0900-8844.

Lees ook:Dronken de weg op in Brouwershaven!
Lees ook:Arrestaties na mishandeling!
Lees ook:Man afgeperst!
Lees ook:Portiermepper in de boeien!
Lees ook:Man slaat en vernielt ruit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>