Moordverdachte Ilonka Toth vrijgesproken en losgelaten!


VLISSINGEN – Anthony B. uit Oost-Souburg is dinsdag in hoger beroep vrijgesproken van de moord op de 42-jarige Ilonka Toth uit Vlissingen. Het Haagse gerechtshof vindt dat er te weinig bewijs aanwezig was om B. te kunnen veroordelen!

In juli 2008 is het lichaam van Toth achter een grafsteen op een kerkhof in Vlissingen gevonden. De vrouw was tot tweemaal toe met een marmeren grafrand op haar hoofd geslagen, werd daarna te weggesleept en achter een grafsteen verborgen. De Middelburgse rechtbank veroordeelde Anthony B. eerder nog tot een gevangenisstraf van twaalf jaar. Hij is inmiddels losgelaten!

Lees ook:Vlissinger moet twaalf jaar de cel in voor moord op Ilonka Toth
Lees ook:DNA op moordwapen in zaak Toth overtuigt niet
Lees ook:Moordzaak Toth duurt drie dagen
Lees ook:Eis moord Ilonka Toth is 14 jaar in hoger beroep!
Lees ook:Arrestatie na Vlissingse verkeersruzie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>