Inbrekers Terneuzen verlinkt!


TERNEUZEN – Een getuige heeft vorige week zaterdag gemeld dat er een inbraak had plaatsgevonden in een bedrijf aan de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen. Getuigen hebben de mogelijke inbrekers verlinkt en die zitten vast!

Agenten van de Zeeuwse politie kwamen ter plaatse en constateerden dat de daders vermoedelijk door een raam te vernielen het pand binnen waren gekomen. Uit het bedrijf was computerapparatuur en een hoop gereedschap weggenomen. Politie Zeeland heeft direct een onderzoek naar de inbraak gestart. Er werden getuigen gehoord en uit die verklaringen kwamen namen naar voren van personen die de inbraak mogelijk gepleegd zouden kunnen hebben. Omdat de verdenkingen dermate groot werden, hebben agenten van de Zeeuwse politie op dinsdag 1 november jl. omstreeks 08.00 uur een 19-jarige Terneuzenaar in zijn woning aangehouden. Even later, op diezelfde dag, zijn nog twee verdachten aangehouden. Een man van 32 en een jongen van 17. Zij zijn ook allebei afkomstig uit Terneuzen. In de woning van de man van 32 werden, bij onderzoek, goederen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Hier wordt nog verder onderzoek naar gedaan. De drie zitten nog altijd vast.

Lees ook:Inbrekers snel gepakt: ook politiehond ingezet!
Lees ook:Drugsactie
Lees ook:Mishandeling Terneuzen!
Lees ook:Terneuzens huis beschoten: 3 arrestaties!
Lees ook:Aanhoudingen na drugsonderzoek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>