Drugsvangst Terneuzen!


TERNEUZEN – Politie Zeeland heeft woensdag twee personen aangehouden in Terneuzen wegens het in bezit hebben van harddrugs.

De twee, een vrouw van 24 jaar uit Terneuzen en een man van 26 jaar oud uit ‘s Gravenhage, zijn woensdag rond 15.00 uur aangehouden in de Dijkstraat in Terneuzen nadat bikers zagen dat de man iets in een auto gooide. Bij nader onderzoek bleek dat de bestuurster van de auto, de 24-jarige vrouw, in het bezit was van enkele grammen heroïne en cocaïne. In de woning van de vrouw werd later bij een zoeking heroïne en cocaïne aangetroffen. Alles drugs zijn inbeslag genomen. De vrouw is na verhoor op vrije voeten gesteld en de man is ingesloten in Torentijd.

Lees ook:Drugsactie Goes!
Lees ook:Drugsdealer gearresteerd!
Lees ook:Internationale drugsactie!
Lees ook:Heroïnedealer gepakt!
Lees ook:Arrestaties bij City of Dance Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>