Jongen (11) beroofd in Oost-Souburg!


OOST-SOUBURG – In de Willem-Alexanderstraat in Oost-Souburg een 11-jarige Middelburgse jongen zaterdagnamiddag door drie, hem onbekende jongens, beroofd.

De jongen fietste vanuit de richting van de Kromwegesingel door de Willem-Alexanderstraat in Oost-Souburg in de richting van Middelburg. Op een basketbalveldje stonden de drie jongens. Toen de jongen hen voorbij reed, kwamen ze achter hem aan en trokken hem van zijn fiets. Hij werd vastgepakt en onder bedreiging van een scherp voorwerp werd hij van zijn gsm en jas beroofd. Toen de jongens hem loslieten is de 11-jarige weggerend en liet zijn fiets achter. Deze bleek later ook weg te zijn. De drie jongens zijn rond de 15 à 16 jaar, ca. 1.70 m lang en hadden alledrie een donkere jas aan. Eén van hen droeg een rode pet met de witte letters NY, de tweede een witte pet met gekleurde stippeltjes en eveneens de letters NY. Over de pet van de derde jongen is niets bekend. De politie is op zoek naar deze drie jongens. Mensen die weten om wie het gaat en eventuele getuigen van deze beroving worden verzocht te bellen naar: 0900-8844.

Lees ook:Jongen (14) mishandeld en beroofd in Vlissingen!
Lees ook:Vlissingse (60) in Middelburg beroofd
Lees ook:Jongen (13) beroofd!
Lees ook:Jeugdige inbrekers gearresteerd
Lees ook:Vechtersbazen slaan toe vanuit het tunneltje…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>