Arrestatieteam valt Terneuzens huis binnen: 3 mannen in de boeien!


TERNEUZEN – Een 20-jarige Terneuzenaar is zondagochtend naar het bureau van politie in Terneuzen gegaan. Hij vertelde dat hij tussen 03.15 en 03.30 uur in een auto zat op een parkeerplaats aan de Veerhaven in Terneuzen. Op een gegeven moment zag hij mannen naar zijn auto lopen. Deze mannen mishandelden de 20-jarige Terneuzenaar en hij sprak er zelfs over dat er geschoten zou zijn. De mannen die de mishandeling hadden gepleegd en zouden hebben geschoten waren bekenden van het slachtoffer.

Uiteraard is er meteen een onderzoek gestart en er werd een plaats delict afgezet op de plek die het slachtoffer aangaf. De technische recherche heeft sporen afgenomen en er is een aangifte opgenomen van de Terneuzenaar. Door agenten van Politie Zeeland is overleg gepleegd met de officier van justitie over de aanhouding buiten heterdaad van de drie verdachten die met de zaak te maken zouden hebben. De toestemming is verleend en op dat moment is een arrestatieteam opgeroepen om de verdachten aan te houden. Om ongeveer 14.00 uur is één van de verdachten aangehouden op het politiebureau in Terneuzen. Dit betreft een 21-jarige Terneuzenaar. Omstreeks 17.30 uur zijn de andere twee verdachten aangehouden in een woning in Terneuzen. Deze mannen zijn 18 en 21 jaar oud. De drie verdachten zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Ze zijn in verzekering gesteld en moeten nog verhoord worden over hun aandeel in deze zaak. Het onderzoek is op dit moment nog dermate ‘pril’ dat er verder nog niets over de toedracht gezegd kan worden.

Lees ook:Mogelijke rovers in de boeien!
Lees ook:Knokpartij Terneuzen!
Lees ook:Tweede verdachte aangehouden voor straatroof Terneuzen!
Lees ook:Zeeuwen knokken in Oostenrijk!
Lees ook:Vernielers opgepakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>