Vrouw beroofd in Vlissingen!


VLISSINGEN – Een 50-jarige vrouw uit Oost-Souburg is naar nu bekend is gemaakt afgelopen zaterdag beroofd in de Paul Krugerstraat in Vlissingen beroofd van haar portemonnee.

De vrouw wilde tanken bij een onbemand tankstation. Toen zij haar voertuig daar had stilgezet en het portier had geopend, wilde zij een pasje uit haar portemonnee pakken. Op dat moment griste een persoon de portemonnee uit haar handen en rende er daarna vandoor de van Van Dishoeckstraat in, richting de begraafplaats. Het gaat om, vermoedelijk, een manspersoon in donkere kleding en een capuchon. De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.

Lees ook:Vrouw beroofd in Vlissingse Bonedijksestraat
Lees ook:Vrouw gestompt in Vlissingen!
Lees ook:Vrouw (20) beroofd bij geldautomaat Kruiningen
Lees ook:Vrouw beroofd in Kamperland
Lees ook:Vrouw beroofd van tas!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>