Dode man Westdorpe slachtoffer misdrijf!

WESTDORPE – In de loop van donderdagochtend is de identiteit bekend geworden van de dode man die woensdagochtend 4 juli jl. in de sloot aan de Kapittelstraat in Westdorpe is aangetroffen. Omdat de familie nog niet is ingelicht kunnen hierover op dit moment nog geen verdere mededelingen gedaan worden. Het zou gaan om een misdrijf.

Rechercheurs van Forensische Opsporing hebben gisteravond totdat het donker werd sporenonderzoek gedaan op de plaats delict. Het stoffelijke overschot is daarna naar een mortuarium gebracht waar verder onderzoek op het lichaam plaatsvindt naar de oorzaak van zijn overlijden. Het sporenonderzoek werd gisteravond ernstig belemmerd door de hevige onweersbuien die op dat moment boven Westdorpe voorbijtrokken.
Vandaag worden door de tactische recherche tips nagelopen die tijdens gesprekken met bewoners van Westdorpe naar voren zijn gekomen. Verder worden alle middelen die de politie tot haar beschikking heeft ingezet om helder te krijgen wanneer en door wie de man om het leven is gebracht.

De politie wil graag nog meer Informatie over verdachte situaties, zoals bijvoorbeeld vreemde voertuigen of personen, die in de dagen rond de vondst in de buurt van de Kapittelstraat zijn gezien. Heeft u tips, bel dan naar 09008844 of via Meld Misdaad Anoniem 09007000.

Lees ook:Dode gevonden in sloot Westdorpe!
Lees ook:Mannen betrapt met hennepkwekerijspullen!
Lees ook:Man om het leven gebracht in Sint Maartensdijk – Update!
Lees ook:Dode man in woning Westdorpe stierf natuurlijke dood
Lees ook:Motorrijder krijgt ongeluk op circuit Westdorpe!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dode man Westdorpe slachtoffer misdrijf!

  1. Geld

    Weer mensen die elkaar vermoorden, waar kan men tegenwoordig nog de warmte vinden?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>