Metaaldieven gepakt in Yerseke!

YERSEKE – Politie Zeeland heeft zondag rond 04.12 uur vier verdachten van metaaldiefstal aangehouden op de Stationstraat in Yerseke.

Eerder kwam bij de politie de melding binnen dat enkele personen zich bezig hielden met metaaldiefstal bij een bedrijf aan de Schippersstraat in Yerseke. Na het zien van de politie reden de verdachten hard weg in een auto. Na een stopteken van de politie stopten zij en werden ze aangehouden. De vier, twee vrouwen van 24 en 31 jaar oud en afkomstig uit Bergen op Zoom en twee mannen van 19 en 30 jaar oud en afkomstig uit Kruiningen en Bergen op Zoom, zijn in verzekering gesteld. De politie onderzoekt deze zaak

Lees ook:Bijna 2000 wietplanten geruimd!
Lees ook:Wietknippers betrapt!
Lees ook:Arrestaties overval tankstation!
Lees ook:Weer verdachte opgepakt vanwege wietstekkerij!
Lees ook:Inbrekers snel gepakt: ook politiehond ingezet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>